Especial Comuniones

Más información aquí

 

 

 

 

 

cerrar

viernes 22 de junio

Semana XI del tiempo ordinario

San Paulino de Nola
San Paulino de Nola

Paulino fue un político con cargos importantes (cónsul y gobernador), que San Ambrosio inició en el camino de la fe. Después de haber contraído matrimonio, a petición del pueblo fue ordenado sacerdote en Barcelona el día de Navidad del 394, a pesar de su resistencia. Con gran sensibilidad y humildad, se relacionó con los grandes personajes de su tiempo: «Según la Palabra de la Escritura es él el que triunfa en nosotros cuando, tomando la condición de servidor, adquiere para sus servidores la gracia de la libertad» (Carta).

actividades

25 / 06
Podem ser sants avui?
lugar: Sala Pere Casaldàliga

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Interpel·lacions de l'Exhortació Apostòlica del papa Francesc Gaudete et Exsultate sobre la santedat en el món actual.

La presentació del document anirà a càrrec de Joan-Enric Vives, arquebisbe d'Urgell i secretari de la Conferència Episcopal Tarraconense.

Amb els testimonis d'Annabel Carbonell, educadora i membre del consell assessor de la revista Galilea.153, Josep Codina, missioner claretià i responsable d'apostolat dels Claretians de Catalunya, Cristina Martínez, teresiana i directora de la Casa d'Espiritualitat Enric Ossó a Tortosa i Suso Món, informàtic, filòsof i membre del Moviment de Professionals Catòlics.

L'esdeveniment tindrà lloc dilluns 25 de juny a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

Pots descarregar-te la invitació fent clic aquí.

 

ALEGREU-VOS-EN I CELEBREU-HO

El títol correspon a les últimes frases de les benaurances: «Alegreu-vos-en i celebreu- ho» perquè vostra recompensa serà gran en els cels”.
Els fruits de l’Església són aquells cristians que han procurat viure el mandat de Déu: “Sigueu sants com el vostre Pare celestial és sant”. La gràcia de la santedat no és privilegi d’uns pocs, sinó de tot el poble de Déu: sacerdots, religiosos i laics; que viuen al món actual, enfrontant-se als mateixos afanys que la resta dels seus conciutadans.
Gaudete et exsultate és el cinquè document del magisteri escrit per Francesc en aquests cinc anys de pontificat.

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial de actividades

novedades