La Misa de cada día

Más información aquí

 

 

 

 

 

cerrar

viernes 23 de febrero

Semana I de Cuaresma

San Policarpo, obispo y mártir
San Policarpo, obispo y mártir

 

Memoria obligatoria

Este discípulo de los Apóstoles y obispo de Esmirna sufrió el martirio hacia el año 155 en una hoguera del estadio de su ciudad confesando valientemente su fe: ‘Hace ochentaiséis años que sirvo a Cristo y no me ha hecho daño alguno: ¿cómo podría blasfemar de mi Rey que me ha salvado?’ (Carta a la Iglesia de Esmirna).

Oración colecta

Dios de todas las criaturas, que te has dignado agregar a San Policarpo, tu obispo, al número de los mártires; concédenos, por su intercesión, participar con él en la Pasión de Cristo, y resucitar a la vida eterna.

actividades

21 / 02
Instint de vida
lugar: Sala Pere Casaldàliga

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Pagès Editors - Presentació del llibre Instint de vida de Josep Mª Basté.

L'acte anirà a càrrec de Josep Mª Basté, autor de l'obra.

L'esdeveniment tindrà lloc dimecres 21 de febrer a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

INSTINT DE VIDA

L'instint de vida és un únic instint amb infinits colors. És un instint que compartim amb tots els altres éssers vius que habiten la Terra i que parla, de manera individual, a cada un d'ells (...). En la seva nova obra, el Josep Maria ens convidarà a aturar-nos per gaudir, amb pau admirada, aquest miracle de saber-nos part del mateix sospir del món amb la resta d'éssers (...). Cada albada és una nova ocasió per ser agraïts i creatius amb la Vida. Som aquí per celebrar aquesta Vida que ens alimenta a tots: a les plantes, als arbres, als animals... als humans. Aquesta Vida sagrada que ens connecta i ens uneix amb el l'univers. (Del pròleg de Jòrdan Faugier Botifoll, monjo cistercenc. Monestir de Solius).

 

Afegeix l'activitat al teu calendari