Especial Comuniones

Más información aquí

 

 

 

 

 

cerrar

viernes 22 de junio

Semana XI del tiempo ordinario

San Paulino de Nola
San Paulino de Nola

Paulino fue un político con cargos importantes (cónsul y gobernador), que San Ambrosio inició en el camino de la fe. Después de haber contraído matrimonio, a petición del pueblo fue ordenado sacerdote en Barcelona el día de Navidad del 394, a pesar de su resistencia. Con gran sensibilidad y humildad, se relacionó con los grandes personajes de su tiempo: «Según la Palabra de la Escritura es él el que triunfa en nosotros cuando, tomando la condición de servidor, adquiere para sus servidores la gracia de la libertad» (Carta).

actividades

15 / 03
Coneguem l'Islam
lugar: Sala Pere Casaldàliga

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Eumo Editorial - Presentació del llibre - Coneguem l'Islam de Claude-Brigitte Carcenac.

L'acte anirà a càrrec de Montse Ayats, editora, Najat Driouech, filòloga i diputada d'ERC al Parlament de Catalunya i Claude-Brigitte Carcenac, autora de l'obra.

L'esdeveniment tindrà lloc dijous 15 de març a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

Descarrega't la invitació fent clic aquí.

 

CONEGUEM L'ISLAM

La globalització i les migracions ens han fet descobrir, a Occident, que hi ha una altra manera de pensar i d'actuar. L'islam, que havia quedat amagat per la supèrbia colonialista, ara es fa present en carn i ossos a les nostres ciutats, als nostres barris: ens interpel·la. Aquesta nova cohabitació de vegades comporta friccions i conflicte. Però cal que ens habituem a la pluriculturalitat d'una societat que, si vol viure en harmonia, ha de saber deixar espai a tothom. Aquesta obra vol ser una aproximació a l'islam; vol oferir elements de reflexió i respostes a les preguntes que sovint ens fem sobre aquesta religió amb un sistema de valors propi.

 

Afegeix l'activitat al teu calendari 

 

 

historial de actividades

novedades